<div dir="ltr">Hello Bruce,  <div><br></div><div>Thank you for your prompt reply.  The Ifeffit.dll file does exist in that directory.  It was last modified on 3/16/2015 and is 753 kb.  </div><div><br></div><div>I will try a fresh install in the default directory next time an IT person comes by our building.</div><div><br></div><div>Thanks,</div><div><br></div><div>Matt</div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">On Wed, Oct 14, 2015 at 4:59 PM, Bruce Ravel <span dir="ltr"><<a href="mailto:bravel@bnl.gov" target="_blank">bravel@bnl.gov</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><span class="">On 10/14/2015 04:49 PM, Matt Noerpel wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
I just started a post-doc position at the EPA and I will need to use<br>
Artemis and Athena.  Unfortunately, nobody here is able to run Demeter<br>
on their work computers.  The old version (0.8) does work.  We all have<br>
new Dell computers running Windows 7 64 bit.  I tried version 0.9.22<br>
(with explicitly setting the path at the top of the batch file) and<br>
0.9.23 prerelease 3, but neither work.  The program opens the command<br>
prompt, shows the splash image briefly, and then disappears and produces<br>
the log file (shown below) in the AppData folder.  This seems like it<br>
has something to do with the way our computers are set up here. An IT<br>
specialist (cc:ed here) was working on it for a while today removing<br>
user restrictions etc., but the problem didn't change.<br>
<br>
Does anyone have any idea what could be causing this problem or have you<br>
encountered a similar problem with government computers?<br>
</blockquote>
<br></span>
Hi Matt,<br>
<br>
All very weird.<br>
<br>
As long as have an IT guy allowing you to try things, what happens if you let either 0.9.22 or 0.9.23pre3 install to their default locations?  You appear to be choosing something other than the default locations.<br>
<br>
My concern is that the relocation part (i.e. the part that configures the package to use the selected installation location rather than the default) of the installation is failing.<br>
<br>
Another question, does "C:/demeter/perl/site/lib/auto/Ifeffit/Ifeffit.dll" actually exist? That is, are you certain that your anti-virus thing did not intercept the installation of DLL file?<br>
<br>
B<br>
<br>
PS: I am close to 100% certain that the XSLoader/DynaLoader thing is a red herring.<br>
<br>
<br>
-- <br>
 Bruce Ravel  ------------------------------------ <a href="mailto:bravel@bnl.gov" target="_blank">bravel@bnl.gov</a><br>
<br>
 National Institute of Standards and Technology<br>
 Synchrotron Science Group at NSLS-II<br>
 Building 535A<br>
 Upton NY, 11973<br>
<br>
 Homepage:    <a href="http://bruceravel.github.io/home/" rel="noreferrer" target="_blank">http://bruceravel.github.io/home/</a><br>
 Software:    <a href="https://github.com/bruceravel" rel="noreferrer" target="_blank">https://github.com/bruceravel</a><br>
 Demeter:     <a href="http://bruceravel.github.io/demeter/" rel="noreferrer" target="_blank">http://bruceravel.github.io/demeter/</a><br>
_______________________________________________<br>
Ifeffit mailing list<br>
<a href="mailto:Ifeffit@millenia.cars.aps.anl.gov" target="_blank">Ifeffit@millenia.cars.aps.anl.gov</a><br>
<a href="http://millenia.cars.aps.anl.gov/mailman/listinfo/ifeffit" rel="noreferrer" target="_blank">http://millenia.cars.aps.anl.gov/mailman/listinfo/ifeffit</a><br>
</blockquote></div><br></div><br clear="all"><div><br></div><br></div>